hoe laat curacao

Hoe laat is het in Curaçao. Het Weer op Curacao deze week.

Tijdsverschil Curacao Landenkompas
Tijdsverschil Curacao Landenkompas

Top 5 Vakantie Bali.

. Deze vind je bij aankomst op de luchthaven bij. Curaçao valt in tijdzone UTC 4. Hoe laat is het op Curaçao. Hoe laat is het op Curacao.

Home Bestemmingen Midden Amerika Vakantie Curaçao Tijdsverschil Curacao. Het weer op Curaçao voor donderdag 22 oktober okt 22 0 American Airlines hervat vluchtschema Curaçao okt 22 0 Moses wil weg door zoutpannen Jan Thiel okt 22 1 Marechaussee arresteert agressieve Nederlander na aankomst vlucht Curaçao okt 22 hoe laat is het nu in curaçao 0 Aruba vervangt avondklok met gebiedsverbod okt 22 0 Militair aangehouden na geweldsincident op. Op dit moment is de huidige watertemperatuur 27C en de gemiddelde watertemperatuur is 27C. Afhankelijk van de zomer- of wintertijd.

Op het eiland Bali liggen onder andere de steden Denpasar Kuta Seminyak en Ubud. Concreet betekent dat dat als het in Nederland 1500 uur s middags is het op Curaçao nog maar 900 of 1000 uur in de ochtend is. Omdat Nederland en België in de UTC 1 time vallen is het tijdsverschil Curaçao met die van ons 5 uur. Lokale tijd Curacao Zomertijd.

De huidige tijd op Bali is nu. Vandaag was er 12 uur en 31 minuten zon en de gemiddelde temperatuur is 28C. Op Curaçao kun je volop gratis informatie krijgen over bezienswaardigheden restaurants het uitgaansleven hotels en winkels. Buien radar met live neerslag.

Vervolgens is de vraagWat is de zomertijd in Curaçao. Hoe laat is het nu op bali. Curacao valt in de tijdzone Atlantic Standard Time UTC -4. Deze informatie wordt gepubliceerd in gratis boekjes en folders.

Dit betekent dat tijdens onze zomertijd het op Curaçao 6 uur vroeger is en tijdens onze wintertijd 5 uur vroeger. Vliegschemas vliegtijden vluchttijden vluchtduur vertrektijden aankomsttijden tussenlandingen TUI KLM naar Willemstad Curacao vanaf Amsterdam lijnvluchten. Tijdsverschil Curacao UTC -4 tijdszone. Grofweg kun je zeggen dat als het op Curaçao ochtend is als het in Nederland middag is.

Het tijdsverschil tussen Curacao en Nederland is -6 uur tijdens onze zomertijd 6 uur vroeger en -5 uur tijdens onze wintertijd 5 uur vroeger. De zon kwam op om 0624 en de zon ging onder om 1855. Curaçao ligt aan de andere kant van de wereld dus ook in een andere tijdzone. In welke tijdzone valt Curaçao.

7 uur later wintertijd 6 uur later zomertijd. Hoe laat is het in Curacao. Curaçao valt in tijdzone UTC -4. Wat is het tijdsverschil tussen Nederland en Curaçao.

Dat is het niet. De Nederlandse Antillen liggen op een breedtegraad waardoor het hele jaar door vrij vroeg donker wordt zo tussen 1830 en 1900 uur. 0 h 3 h 6 h 9 h 12 h 15 h 18 h 21 h 24 h. Op deze pagina kun je de actuele aankomst- en vertrektijden van TUI fly vluchten vinden.

Zoek hiernaast op vluchtnummer of bestemming om de vluchtstatus op te vragen. Je kunt alleen de vluchtstatus opvragen voor vertrekkende en aankomende vluchten van gisteren vandaag en morgen. Tijdens de Nederlandse wintertijd is het op Curaçao 5 uur vroeger. De huidige tijd en datum in Curacao zijn.

Is het in London 12 uur in de middag dan is het in Willemstad op Curaçao 4 uur vroeger dus 8 uur in de ochtend. Tijdsverschil Curaçao en Nederland het is nu 6 uur vroeger dan bij ons. Tijdens onze zomertijd is het op Curaçao 6 uur vroeger. Welke dag maand en jaar is het in Sanur.

Tijdens onze zomertijd is het op Bali 6 uur later. Het weer in Curacao vandaag. De Nederlandse Antillen waaronder Curaçao en Aruba liggen in de UTC -4 zone. Welke dag maand en jaar is het op Curaçao.

De Tijd Op Curacao Tijdsverschil En Reisinfo
De Tijd Op Curacao Tijdsverschil En Reisinfo
Wat Is De Tijd Op Curacao Curacao Nu
Wat Is De Tijd Op Curacao Curacao Nu
Tijdsverschil Curacao Nederland Lokale Tijd Check Hier
Tijdsverschil Curacao Nederland Lokale Tijd Check Hier
Tijdsverschil Curacao Nederland Lokale Tijd Check Hier
Tijdsverschil Curacao Nederland Lokale Tijd Check Hier
Tijdsverschil Curacao Nederland Lokale Tijd Check Hier
Tijdsverschil Curacao Nederland Lokale Tijd Check Hier
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Comments